Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Darf Dieetvoeding EKO hart aandoening in Glas 400 gram

€ 4,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Darf Dieetvoeding voor Hartproblemen

Biologisch HONDENVOER VOOR VERSCHILLENDE AANDOENINGEN SAMENGESTELD VOLGENS RECEPT DIERENARTS WIM DE LEEUW (www.biometor.org)
Speciale ziekten vereisen meestal een speciale diergeneeskundige of natuurgeneeskundige behandeling – en in sommige gevallen ook speciale voeding. Een dieetvoeding wordt niet alleen gebruikt om voedingsstoffen aan te leveren, maar kan ook specifiek worden gebruikt om bepaalde ziektesymptomen te elimineren of te verlichten. Afhankelijk van de ziekte kan het gepaard gaan met medicamenteuze behandeling of als enige maatregel worden gebruikt. Dieetvoeding zelf heeft geen genezende kracht, maar kan het organisme van het dier ontlasten, ondersteunen en een profylactische (preventieve) werking hebben. Dit is een ondersteunend dieet en gebruikt u op eigen risico. Wij raden aan dit altijd in samenspraak met een dierenarts te geven!

Met het assortiment dieetvoeding van DARF bieden we nu een echte dieetvoeding in de kwaliteit van biologische voeding en met deze voordelen:

De vitaminen zijn natuurlijk
zeer hoge biologische waarde
De volgende zeven dieetvoeders zitten in ons assortiment
“Huid- en Vacht”, “Maag en Darm problemen”, ” Allergieën “, “Nier aandoeningen “, “Overgewicht”, “Hartproblemen”, “leveraandoeningen”


“HART Aandoeningen”
Ondersteuning van de hartfunctie bij chronisch hartfalen (beperkte functionaliteit), hartaandoeningen, hoge bloeddruk.

INGREDINTEN
BIO Wortelen, BIO kippenvlees, BIO kippenlever, BIO zilvervliesrijst BIO zonnebloemolie (uit 1e persing), calciumcarbonaat, Zeezout.

INGREDINTEN
Ruw eiwit (5%), ruw vet (1%), ruwe celstof (2%), ruwe as (2%), vocht (75%), natrium (0,034%), magnesium (17,72 mg), kalium (162 mg) 103 Kcal / 100 gram.